Wie ben ik

Mijn naam is Vanessa Ali. Ik woon in Geulle aan de rand van de Bunderbos. De natuur is mijn passie. Ik ben sinds 2017 een Wandelcoach getraind door psycholoog Hilde Backus van Het Coach Bureau.
Ook ben ik Natuurgids bij de IVN afdeling Maastricht.
Sinds november 2020 mag ik ook Mindfulness Trainingen aanbieden (opleiding: See True Opleidingen).

Ik geloof in de heilzame werking van de natuur en wilde deze graag inzetten om mensen te helpen en ondersteunen met hun problematiek.
Ik doe yoga, mindfulness en meditatie oefeningen al jaren en kan deze ook inzetten in een wandel traject. Mijn ervaring is dat deze technieken mensen kunnen helpen om de dagelijkse sleur in hun leven te veranderen. Ik veranderde mijn carrière pad van een cijfermatige baan na een tijdje soul-searching  wat ik verder wilde doen met mijn leven. Het is een reis van ontdekking dat ik graag met jou wil delen als ik de kans krijg. Ik ben dankbaar elke dag dat dit mijn nieuwe baan is.


Onze wandel sessies samen zullen een veilig plek zijn om de emotionele steun en professionele begeleiding te krijgen die je nodig heb.  Terwijl we lopen en praten over problemen die je tegenkomt, zullen we ook de focus leggen op je sterke punten en zoeken naar wegen om op die basis voort te bouwen om positieve veranderingen in je leven aan te brengen op een duurzame manier.
Als je meer wilt weten over mijn aanpak, vragen hebt of een consult wilt inplannen, bezoek dan mijn Contactpagina om contact op te nemen.

Achter elk bedrijf staat een verhaal schuil. Wie ben ik? Waarom ben ik een coaching bedrijf begonnen? Mijn pad hierheen was alles behalve gewoontjes! Waar gaat jouw pad je naartoe leiden?