Mindful Walk

Bent u ook een van de vele mensen die zich hebben voorgenomen zich minder druk te gaan maken? Maar: hoe doe je dat: je minder druk maken? 

Veel mensen gaan regelmatig naar buiten om “een frisse neus halen”, “ het hoofd leegmaken”, of “ op andere gedachten komen”. Of je gaat gewoon je huisdier uitlaten, de maaltijd laten zakken, een fijn gesprek met je partner hebben of van de natuur genieten. 

Wandelen kun je doen op ieder moment van de dag, alleen, met vrienden. Je stapt de deur uit en je bent buiten. Wandelen is altijd een goede manier om er een gezonde leefstijl op na te houden. Het ontspant, prikkelt je zintuigen, je voelt de wind in je gezicht, je hoort geluiden, je ziet en ruikt van alles en er is ruimte om je heen. 

Hou je van wandelen? Wil je eens proberen om “mindful” te wandelen? Meer in het hier en nu te zijn? Bewegen om te ontspannen en “ los” te laten? Lees verder over mijn cursus “ mindful inspired walking” en misschien wil je het eens een keertje uitproberen.   Vraag gerust waarom we af en toe in de cursus met een pleister op de mond lopen…..