Aanbod  & Cursus Data

Mindful inspired walking: wandelen geïnspireerd op de principes van Mindfulness - bewustwording dat ontstaat door bewust aandacht te schenken, in het huidige moment, niet-oordelend,  in dienst van zelfinzicht en wijsheid.”  
“We nemen onszelf allemaal te serieus omdat we geloven dat er iemand is om serieus te nemen" (Jon kabat Zinn)

Er is meer tot inzicht te komen: de natuur als metafoor voor je leven, spiegel van je ziel. Door aandacht te geven aan wat de natuur met jou doet, wat de natuur jou vertelt over hoe jij in het leven staat, kun je een hoop over jezelf te weten komen, als je er voor open staat. Dit is het domein van wandelcoaching.  

Mindfulness bestaat uit een reeks eenvoudige maar krachtige oefeningen die je in het dagelijks leven kunt opnemen om de cyclus van angst, stress en uitputting te doorbreken

Individuele Wandelcoaching 

Persoonlijke coaching voor jou. Volledig aandacht en afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt. Geholpen door de heilzame werking van wandelen en de natuur. Voor als jij wil werken aan stressreductie, bewuster wil leven, beter in je vel wil zitten of iets in je leven wil veranderen en daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Voor fysiek, mentaal en emotioneel verbetering. 


Vraag een Individuele Wandel coach traject aan!

Groepswandelingen

Wandelende groep- en/of team activiteiten in de natuur.
Buiten zijn, in een andere omgeving met elkaar in gesprek gaan als groep. Zijn er communicatie problemen in je team, of wil je iets innovatiefs bedenken in een andere setting? In een team of groep wandeling kan je de focus leggen op kwaliteiten en krachten, wat is er al en wat wil je nog bereiken…… met leuke wandel technieken en spelletjes die bedoeld zijn om jullie als groep te inspireren.
Contact mij voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Mindfulness Trainingen ONLINE

Wil je aan een 8-weekse online Mindfulness Training deelnemen, dat kan in groepsverband via een interactieve ZOOM platform.
 
Contact mij om aan te melden en voor informatie over beschikbare data.

Mindfulness Trainingen OUTDOORS

Wil je aan een 8-weekse outdoor Mindfulness Training deelnemen, dat kan in de buurt van Maastricht en het Heuvelland.

Contact mij voor beschikbare data.

Compassie Training ONLINE

Wil je aan een 8-weekse online Compassie Training deelnemen, dat kan in groepsverband via een interactieve ZOOM platform.
 
Contact mij om aan te melden en voor informatie over beschikbare data.
Fysieke Trainingen zullen worden ingepland na mei op een locatie in Maastricht.

Compassie Trainingen OUTDOORS

Wil je aan een 8-weekse outdoor Compassie Training deelnemen, dat kan in de buurt van Maastricht en het Heuvelland.

Contact mij voor beschikbare data.