Aanbod  & Cursus Data

Mindful inspired walking: wandelen geïnspireerd op de principes van mindfulness: het bewust je aandacht brengen naar je ervaring in het "hier en nu" met een open en niet-kritische blik. Maar er is meer: de natuur als metafoor voor je leven, spiegel van je ziel. Door aandacht te geven aan wat de natuur met jou doet, wat de natuur jou vertelt over hoe jij in het leven staat, kun je een hoop over jezelf te weten komen, als je er voor open staat. Dit is het domein van wandelcoaching.  

Mindfulness bestaat uit een reeks eenvoudige maar krachtige oefeningen die je in het dagelijks leven kunt opnemen om de cyclus van angst, stress en uitputting te doorbreken

Mindful Walk cursus

De cursus van Mindful Walk heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse en/of nu tijdelijk de 4-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven.
Ga naar www.mindfulrun.nl/meerssen voor cursus aanbod of zie hieronder Cursus Data.

Kennismaking clinic: 

o   Woensdag  6 januari 2021. Tijdstip: 9:00 – 10:00 uur. Locatie: Marktplein GEULLE, Hulserstraat (bij de brievenbus). Kosten: 15 euro p.p. 

o   Vrijdag 8 januari 2021. Tijdstip: 9:00 – 10:00 uur. Locatie: Parkeerplaats Station BUNDE naast de honden uitlaat hoek. Kosten: 15 euro p.p.

Cursussen:

o   CURSUS MINDFUL WALK: woensdag 13 januari. Tijdstip: 9:00 – 10:30 uur. Vervolgdata: 20-27 januari en 3-10 februari 2021.  Locatie: Parkeerplaats Station BUNDE naast de honden uitlaat hoek. Kosten: 95 euro p.p.

  

 Overig:

  •      Ik heb interesse in een individuele Mindful Walk cursus (5 weken). Kosten € 375,- inclusief BTW. Data kunnen in overleg ingepland worden.

 

  •     Bij interesse in een cursus Mindful Walk in teamverband (minimale deelname van 2 personen) is het ook mogelijk een moment in overleg in te plannen. Stuur gerust een mailtje naar info@mindfulinspiredwalking.nl

 

  •     Ik kan op bovengenoemde data niet, maar heb wel interesse in een Mindful Walk cursus. Neem svp Contact met mij op.


Aanmelden kan op www.mindfulrun.nl/meerssen

Of mail: info@mindfulinspiredwalking.nl

Mindful Run 4 Kids / Mindful in Nature: Ouder & Kind

Met Mindful Run 4 Kids laat je kinderen op een leuke en eenvoudige manier kennismaken met het toepassen van Mindfulness- en ademhalingstechnieken tijdens het (hard)lopen. Deze technieken zijn toegespitst op specifieke ontwikkelings- of probleemgebieden, zoals slaapproblemen, concentratieproblemen, faalangst en innerlijke onrust.

Workshops, clinics, 4 weeks cursussen….. voor zowel particulieren, scholen, verenigingen, overal waar 6 tot 18 jarigen mee bezig zijn. Kan ook leuk zijn voor een kinderpartij activiteit.

Ga naar www.mindfulrun4kids.nl voor meer informatie of schrijf in via de Contact formulier. 

Kennismaking clinic: 

  •   Mindful in Nature: Ouder & Kind clinic. 

 Datum en locatie kan worden ingepland in overleg.

 (Minimaal 2 kinderen & ouders - leeftijd kinderen 6 tot 14)


  • Mindful Run4 Kids clinic. 

Datum en locatie (Zuid Limburg) kan worden ingepland in overleg. (Minimaal 2 kinderen - leeftijd 6 tot 14). Kan ook als kinderfeestje activiteit op locatie worden aangeboden. Neem contact op met mij.


Cursussen: 

  •     4-weekse Mindful in Nature: Ouder & Kind.  

 Datum en locatie (Zuid Limburg) kan worden ingepland in overleg. 

 (Minimaal 2 mensen: kind+ ouder - leeftijd kinderen 6 tot 14)

  

  •     Ik kan op bovengenoemde data niet, maar heb wel interesse in een Mindful Run 4 kids cursus of Mindful in Nature: Ouder & Kind cursus. Neem svp Contact met mij op.


Aanmelden kan via: info@mindfulinspiredwalking.nl

Individuele Wandelcoaching 

Persoonlijke coaching voor jou. Volledig aandacht en afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt. Geholpen door de heilzame werking van wandelen en de natuur. Voor als jij wil werken aan stressreductie, bewuster wil leven, beter in je vel wil zitten of iets in je leven wil veranderen en daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Voor fysiek, mentaal en emotioneel verbetering. 


Vraag een Individuele Wandel coach traject aan!

Groepswandelingen

Wandelende groep- en/of team activiteiten in de natuur.
Buiten zijn, in een andere omgeving met elkaar in gesprek gaan als groep. Zijn er communicatie problemen in je team, of wil je iets innovatiefs bedenken in een andere setting? In een team of groep wandeling kan je de focus leggen op kwaliteiten en krachten, wat is er al en wat wil je nog bereiken…… met leuke wandel technieken en spelletjes die bedoeld zijn om jullie als groep te inspireren.
Contact mij voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Mindfulness Trainingen ONLINE

Wil je aan een 8-weekse online Mindfulness Training deelnemen, dat kan in groepsverband via een interactieve ZOOM platform.

Data: gratis proefworkshop online donderdag 21 januari  om 20:00
Contact mij voor alternatieve beschikbare data.

Mindfulness Trainingen OUTDOORS

Wil je aan een 8-weekse outdoor Mindfulness Training deelnemen, dat kan in de buurt van Maastricht en het Heuvelland (nu met maximaal 2 deelnemers). 

Contact mij voor beschikbare data.